Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спортен празник по случай 1 юни организират в градина в Аспарухово
Автор: Екип Varna24.bg 14:50 / 27.05.2010Коментари ()891
По повод 1 юни Община Варна, Кметство Аспарухово и колективът на ЦДГ 17 "В.Терешкова" организират весела фамилна Спартакиада „Спортуваме за здраве", която ще се проведе на 28 май от 16.30 ч. в новия Спортен комплекс-парк Аспарухово. В състезателните и забавни игри ще се включат 150 деца от 3 до 7 год. заедно със своите майки и татковци.

В програмата са включени състезания по дисциплините бягане, каране на тротинентки, въртене на обръч, щафетни игри, туристически и екологични игри.

Ще участват отборите "Мечо пух", "Мики маус", "Лъвчета", "Многознайко", "Ракета" и "Бърборино". Накрая, на финалните общи състезания ще премерят сили отбор родители срещу отбор учители. Инициативата преминава под мотото "Силни, здрави, ний растем, нашето семейство със спорта е тандем!". За победителите и всички малчугани са осигурени награди с финансовата подкрепа на Дирекция „Образование" Община Варна, Кметство Аспарухово, Училищното настоятелство към ЦДГ 17 „В.Терешкова",Спортен клуб по ППС- Варна, КПС "Черно море", ТД"Х.Аспарух" и НЧ"Просвета".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Sporten-praznik-po-sluchai-1-yuni-organizirat-v-gradina-v-Asparuhovo-166018
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.