Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Министър Цветанов посети болен полицай в дома му
Автор: Екип Varna24.bg 17:00 / 14.10.2010Коментари ()1323
©
Полицай Филип Филев се възстановява успешно - увериха се лично министър Цветанов и зам.-министър Вучков, които днес го посетиха в дома му във Варна. Полицай Филев и съпругата му благодариха на министъра за личната подкрепа. "Във Ваше лице благодаря и на държавата за положените усилия да се прибера и да се лекувам успешно" - каза Филев на гостите си. Цветанов и Вучков го увериха, че след последното им виждане, когато го посетиха във Военно-медицинска академия, и след преминалата рехабилитация, са изненадани от много доброто му състояние и му пожелаха добро здраве занапред.

Припомняме, че на 22 март на Аерогара - София пристигна правителственият "Фалкон", който транспортира от Индия заболелия служител на МВР Филип Филев. По време на полета той бе придружаван от заместник министъра на вътрешните работи Веселин Вучков, отпътувал за Делхи заедно с медицински екип от ВМА, който пое наблюдението над служителя по време на пътуването към България.

Филип Филев работи в звеното "БНТЛ" в областната дирекция във Варна и бе на тримесечно обучение курс в Делхи по програма на индийското правителство. Той участва в квалификационен курс за криминалисти "Пръстови отпечатъци и компютри", когато внезапно в средата на февруари здравословното му състояние рязко се влоши и той бе настанен в медицинско заведение.

След приемането му във ВМА бе извършен обстоен преглед на болния, изследвания и консултации и бе предприета адекватна терапия. След изписването му от болницата колегата бе настанен в санаториума на МВР в Банкя, за да продължи да се възстановява.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Ministur-Cvetanov-poseti-bolen-policai-v-doma-mu-198887
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.