Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Боливуд стигна до Кукления театър във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:58 / 04.11.2010Коментари ()479
"Боливуд" е името на най-новия спектакъл във варненския Държавен куклен театър, авторско дело на режисьора Боян Иванов и хореографа Татяна Соколова. Част от монолозите всъщност са писани в съавторство с актьорите в постановката, сподели Боян Иванов ден преди премиерата, която ще е в петък. Любопитна подробност, която отбелязаха от трупата, е, че утре се отбелязвал и индийският празник на светлината.

Постановчикът посочи още, че спектакълът не е подходящ за деца под 12 г., въпреки че нито ще чуете, нито ще видите кой знае какви неприлични неща. Толкова интересна и увлекателна работа не сме имали отдавна, сподели пък Вера Стойкова, която също играе в представлението, заедно с Боян Стоянов, Веселина Калчева, Галин Гинев, Гергана Господинова, Диана Цолевска, Евгения Василева, Красимир Добрев и Стоян Стоянов.

В час и половина, почти в равни части представлението събира монолози и танци и по всичко личи, че публиката ще го хареса. Стига да търсите нещо леко и забавно с много индийска музика. Боян Иванов сам определи подхода си към темата като симпатично-ироничен. Смесили сме сцени от реалния живот с известна бутафория, каза още режисьорът, който не е непознат на варненската публика заради работата си и в Драматичния театър.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Bolivud-stigna-do-Kukleniya-teatur-vuv-Varna-204360
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.