Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сайтът на общината връща календара 5 г. назад
Автор: Екип Varna24.bg 13:57 / 24.11.2010Коментари ()699
© Varna24.bg
С поне 5 г. назад връща времето официалният сайт на община Варна. В някои от информационните раздели, представящи втория по големина град в България и втори в допитването "Най-добър град за живеене у нас 2010", данните са доста поостарели и нямат нищо общо с действителността. Фрапиращо е разминаването в менюто "Култура". Там например е записано, че директор на Държавния куклен театър - Варна, е Злати Златев. Той обаче не е на този пост вече пета година, тъй като от 2006-а насам шефския стол заема актрисата Вера Стойкова.

Пак там, в раздела "Културни институти", като шеф на оперно-филхармоничното дружество е посочен Христо Игнатов. Още през декември м.г. обаче той отстъпи поста на спечелилата конкурс оперна прима Даниела Димова. Дафинка Данаилова пък доста отдавна не е директор на Драмата, а след нея на поста се извъртяха Пламен Димитров и Пламен Георгиев. Повече от 2 години пък Марко Добрев не е директор на НУИ "Добри Христов", тъй като в шефското кресло от май 2008-а е Христо Дипчиков.

Не е актуална и информацията в менюто "Администрация", където за директор на дирекция "Култура и духовно развитие" е посочен Румен Серафимов, който бе освободен от кмета още преди месец. Покойният Атанас Липчев (1951 - февруари 2010 г.) пък според официалния сайт на община Варна все още е председател на Сдружението на варненските писатели, което по настоящем се оглавява от Ванилин Гаврилов.

Източник: в. "Черно Море"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Saitut-na-obshtinata-vrushta-kalendara-5-g-nazad-209333
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.