Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ремонтът приключи, шофьорите ликуват: Възстановява се движението при 20-и км на АМ "Тракия"
Автор: Екип Varna24.bg 16:01 / 06.06.2024Коментари ()1293
©
В петък - 7 юни, около 12 ч. ще бъде възстановено движението в платното в посока София между 20-и и 21-и километър на АМ "Тракия", съобщиха от АПИ. Припомняме, че поради ремонт на селскостопанския подлез от 8 май трафикът преминаваше двупосочно в платното за Бургас. Със завършването на строителните работи се възстановява нормалното движение по автомагистралата, с което се улеснява пътуването на шофьорите за активния туристически сезон и нарастването на трафика към черноморските курорти.

Преди почивните дни за Великден бе ремонтирано съоръжението в посока Бургас. С приключването на строителните работи сега и в платното за София основно е ремонтиран селскостопанският подлез при 20-и км на АМ "Тракия", който е в експлоатация от 1978 г. 

В обновяването му от бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура" са инвестирани 792 хил. лв. с ДДС. Съоръжението е с нова хидроизолация, фуги, настилка, ограничителни системи, маркировка и т. н. ​Строително-монтажните работи са изпълнени от "Автомагистрали" ЕАД, след проведена открита процедура по ЗОП през миналата година.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Remontut-priklyuchi-shofyorite-likuvat-Vuzstanovyava-se-dvizhenieto-pri-20-i-km-na-AM-Trakiya-2142091
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.