Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Улица на мечтите" ще зарадва Варна на 22 юни
Автор: Екип Varna24.bg 08:17 / 10.06.2024Коментари ()1453
©
Панорама на младежкото танцово и певческо изкуство, наука, творчество и спорт, ще зарадва Варна. Пространството около Слънчевия часовник на входа на Морската градина ще се превърне в “Улица на мечтите". Песни, танци, анимация и демонстрации, забавни и атрактивни игри, очакват малки и големи на 22 юни (събота) 2024 г.  от 15.00 до 20.00 часа на Street of Dreams.

Посетителите ще имат уникалната възможност да се срещнат лично с хореографи, треньори, вокални педагози, ръководители на най-изявените школи, работещи с деца и младежи във Варна.

Освен приятната възможност за личен контакт с хората, които сбъдват мечтите за успех на нашите деца и развиват потенциала им, посетителите ще имат възможност да се насладят на изпълненията и демонстрациите на възпитаниците на всяка школа и клуб, участващи в панорамата.

Най-малките гости също няма да скучаят. За тях организаторите са подготвили атрактивни забавления.

Целта на Street of Dreams е да даде възможност на повече родители да открият подходящото място за развитието на своите деца и сбъднат мечтата им, защото всеки успех има своята първа стъпка! "Улица на мечтите" дава шанс на всеки да я направи!

Събитието стартира в 15.00 часа с флашмоб и кръшно българско хорце, в които могат да се включат всички, и продължава до 20.00 часа.

Събитието е организирано от СНЦ “Пресклуб Варна", с подкрепата на Община Варна, културно-развлекателен комплекс “Морско казино" и фирма “Одесос Пак".


https://www.varna24.bg/novini/varna/Ulica-na-mechtite-shte-zaradva-Varna-na-22-yuni-2145844
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.