Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател на Varna24.bg : Мамят ли ни като пазарим? Гледайте внимателно какво плащате!
Автор: Димитър Щерев 08:40 / 13.06.2024Коментари ()1898
©
Да се внимава с преоценените стоки в магазините. Този апел отправиха будни граждани, като изпратиха до Varna24.bg описани няколко казуси.

Хората са категорични, че е възможно да няма умисъл от страна на собственици на магазини или продавачи, но съветват потребителите да четат какво ще купуват и задължително да проверяват касовия бон, дали правилно отразява цената на продукта.

Единият от случаите, който описват, е разказан от човек, който си закупил магданоз от популярна верига. Зеленчукът се продавал за 20 стотинки връзката, тъй като е преоценен - леко е поувехнал. Чак като клиентът се прибрал видял, че бил таксуван на нормална цена – за пресен, която е 95 стотинки.

В друг от случаите, също в популярна верига, клиент закупил намалени кренвирши. Вземал ги да храни улични животни. И той по-късно установил, че вместо обявените 5 лева за килограм, платил двойно по-скъпо.

Нека клиентите си отварят очите на четири, защото в тези горещини и леко разсеян продавач, може да обърка неумишлено кода, съветват хората, които се свързаха с нашата медия.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Chitatel-na-Varna24bg-Mamyat-li-ni-kato-pazarim-Gledaite-vnimatelno-kakvo-plashtate-2149972
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.