Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненец превърна в ад живота на бившата си: Заля апартамента й с фекалии
Автор: Екип Varna24.bg 09:22 / 27.06.2024Коментари ()2498
© NOVA
Мъж тормози системно бившата си месеци наред. За потресаващия случай разказва пред NOVA, жертвата, Жаклин Костова от Варна. Двойката е разделена от 5 години, но истинският тормоз започва преди няколко месеца, когато бившият на жената разбира, че тя има нов мъж в живота си и дори планират да живеят заедно. 

"Заплашваше ме да ме изгори жива и ми казваше, че си представя как ме хвърля през терасата. Каза, че ще изпрати хора, които да ме нападнат, и ще ми вземе детето", по думите на Жаклин, бившият й многократно си е позволявал да влиза в новия й дом и дори я е удрял пред детето.

Жената и новият й приятел ремонтират основно жилището на мъжа, където планират да се нанесат заедно. Когато ремонтът приключва, бившият мъж на Жаклин влиза с взлом в апартамента и го залива с животински фекалии.

"До този момент не са събрани доказателства за физическа агресия срещу госпожа Колева. Лицето е призовано и му е съставена преписка. Той има стари криминални прояви и е осъждан", подчерта началник участък "Владиславово" към III РУ-Варна ст. инсп. Даниел Михов.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenec-prevurna-v-ad-zhivota-na-bivshata-si-Zalya-apartamenta-i-s-fekalii-2165995
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.