Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Имам фетиш към това да те убия": Последните месеци певецът Иво Димчев получавал смъртни заплахи
Автор: Екип Varna24.bg 11:54 / 09.07.2024Коментари ()2025
© Instagram
Последните месеци доста често получавам смъртни заплахи. От българи! Повечето пъти на хомофобска основа. Това сподели певецът Иво Димчев в социалните мрежи.

Една от последните заплахи за убийство е по особено жесток начин:

"От доста време те следя и знам повече за теб отколкото ти за себе си, знам дори къде ти е адресът, къде точно живееш. Имам фетиш към това да те убия и скоро ще го направя! Първо ще ти прережа сънната артерия и когато ти изтече мръсната заразно болна кръв ще ти залея гадният ти труп с туба сярна киселина, за да ти изтече в канала под формата на течност. Още малко ще дишаш въздух на тая земя!"

Димчев подал сигнал до прокуратурата за поредната заплаха. По думите му два месеца по-късно получил писмо от прокурор Ивайло Гоцков, с което му се отказва образуването на досъдебно производство.

"Това не е възможно да се случи в нито една нормална държава! Никой от приятелите ми в Европа или Щатите не вярва, че това е възможно. Ами ЕТО възможно е!", коментира още артистът.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Imam-fetish-kum-tova-da-te-ubiya-Poslednite-meseci-pevecut-Ivo-Dimchev-poluchaval-smurtni-zaplahi-2179419
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.