Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Главният архитект на Грьонинген ще представи във Варна добри практики за оползотворяване на морския бряг
Автор: Екип Varna24.bg 11:43 / 10.07.2024Коментари ()2034
©
Главният архитект на нидерландския град Грьонинген Михийл ван Дрийш ще участва във Варна в публична презентация на тема "Качествено оползотворяване на морския бряг". Събитието е в рамките на второто издание на проект "Форум за Варна 2024 - добрите примери", подкрепен от фонд "Култура“ към Община Варна. Ван Дрийш ще сподели с варненската публика своя опит по примера на други морски градове по света.

Михийл ван Дрийш е ландшафтен архитект и участва в разнообразни проекти, които изследват различни проблеми, предизвикани от климатичните промени. Във Варна той ще представи своята визия за това как може да бъде постигнат синхрон между прилагането на местни политики и планирането на устойчиво бъдеще.

Проектът "Форум за Варна 2024 - добрите примери" се осъществява от сдружение “Пространствата на Варна" в партньорство със Съюз на урбанистите в България.

Презентацията ще се проведе на 12 юли от 19:00 ч. в Кампус 90, бул. “Цар Освободител" 90.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Glavniyat-arhitekt-na-Gryoningen-shte-predstavi-vuv-Varna-dobri-praktiki-za-opolzotvoryavane-na-morskiya-bryag-2180634
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.