Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Майстори от цялата страна идват във Варна за летния арт фестивал "Сръчко"
Автор: Екип Varna24.bg 12:19 / 23.07.2024Коментари ()1322
©
Майстори на уникати от цялата страна идват във Варна за поредния арт фестивал "Сръчко“. 8-ото му издание ще се проведе от 2-ри до 18-и август в Морската градина – в алеята между комплекс "Морско казино“ и сцена "Раковина“, съобщиха организаторите.

В тазгодишното издание на “Сръчко" участие ще вземат занаятчии, грънчари, кожари, текстилни производители, художници и още много. От рисувано стъкло и шити играчки до бижута и дърворезба - фестът предлага за всеки по нещо.

Освен ръчно правените красоти, гостите на “Сръчко" ще могат да избират от широка гама био продукти, като мед, етерични масла, билки и дори вино.

Спазвайки традицията си за живи демонстрации на различни занаяти и този път организаторите са подготвили множество изненади за своите посетители. Освен целодневния безплатен детски кът, малчуганите ще могат да вземат участие и в множеството безплатни занаятчийски работилнички и отворени уроци.

Когато човек дойде при нас – освен да се позабавлява, да научи нещо за определен занаят, да обмени знания с други занаятчии и евентуално да си купи нещо. Целта на фестивала е да събира и сплотява семейства с деца, като им помага да се учат и забавляват заедно. Откъснете се от скучното ежедневие и елате да се забавляваме на летния арт фестивал “Сръчко", споделят организаторите.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Maistori-ot-cyalata-strana-idvat-vuv-Varna-za-letniya-art-festival-Sruchko-2197605
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.