Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дръзка кражба с взлом - откраднаха 30 000 лева! Потърпевшият: Това е станало, докато аз съм спял с двете си деца в стаята
Автор: Екип Varna24.bg 08:15 / 29.07.2024Коментари ()2367
© NOVA
Дръзка кражба с взлом е извършена във врачанското село Камено поле. От дома на семейство посред нощ, докато стопанинът спи в същата стая, неизвестен за сега извършител, е задигнал около 30 000 лева. Това са пари, които същия ден гости дарили на кръщене на детето.

"Вечерта се прибрах и си легнах да спя. Бях изморен и с главоболие. Малко след полунощ съпругата ми излезе, за да върне амбалаж след семейното тържество. Крадците са влезли през прозореца и са претършували всичко. И това е станало докато аз съм спял с двете си деца в стаята". Това разказа пред NOVA. потърпевшият Ангел Асенов.

Съпругата му Гергана Георгиева заяви, че се страхува, защото "отново могат да влязат и да посегнат или на съпруга ми, или на децата ми". 

"Имам съмнения в определени хора за кражбата. Казал съм в полицията. Двама от тях са разпитани", подчерта Ангел.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Druzka-krazhba-s-vzlom-otkradnaha-30-000-leva-Poturpevshiyat-Tova-e-stanalo-dokato-az-sum-spyal-s-dvete-si-deca-v-stayata-2205827
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.