Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Удължиха срока за данъчните удостоверения на земеделските производители
Автор: Екип Varna24.bg 12:08 / 20.01.2011Коментари ()626
© Varna24.bg
Земеделските производители, които са платили задълженията си към Националната агенция по приходите и НОИ, могат да представят удостоверенията си до края на януари 2011 г. в областните дирекции на Държавен фонд "Земеделие". Това реши Управителният съвет на фонда на вчерашното си заседание.

Срокът беше удължен по предложение на министъра на земеделието и храните и е свързан с разрешаването на проблемите на близо 1 400 животновъди, които фигурираха като длъжници в данъчните регистри след изтичането на нормативно определения срок за плащането на задълженията към държавата - 30 ноември 2010 г.

"С вчерашното решение Управителният съвет одобри извънредно удължаване на сроковете. Мярката ще засегне 400 земеделски кооперации и близо 1000 производители, които ще получат субсидиите си по националните схеми за доплащане на глава животно", поясни изпълнителният директор на фонда Светослав Симеонов.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Udulzhiha-sroka-za-danuchnite-udostovereniya-na-zemedelskite-proizvoditeli-223156
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.