Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деми Мур: Това, което наистина ме порази, беше бруталното насилие срещу самата себе си
Автор: Екип Varna24.bg 09:48 / 18.09.2024Коментари ()732
©
В интервю за "The Guardian" холивудската звезда Деми Мур сподели, че желанието за идеален външен вид и съответствието със стереотипите е довело до злоупотреба с телата ни.

61-годишната актриса разказа за работата по нов филм - боди хорърът "Субстанция". В него тя играе звезда, която е била изгонена от собствения си проект с аргумента, че "една жена има стойност, докато не премине фертилната възраст". След това героинята изпробва върху себе си серум, който трябва да ѝ върне младостта.

"Взех присърце тази ситуация на жена от развлекателната индустрия, която е изправена пред отхвърляне и е дълбоко отчаяна. Изчезва всичко в живота ѝ, което изглежда значимо за нея. Това, което наистина ме порази, беше бруталното насилие срещу самата себе си. Важното е не какво правят другите с теб, а какво правим със самите себе си", гневи се Деми Мур.

 

Според нея сега всички хора, които са в полезрението на обществото, се сблъскват с неговото осъждане. "Живеем във време на Големия съд. Хората могат анонимно да се съдят един друг и го правят жестоко. Мисля, че желанието да съдиш другите е отражение на собствените проблеми и начин за повдигане на самочувствието. Научих се просто да не обръщам внимание, когато се случват такива неща".


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Demi-Mur-Tova-koeto-naistina-me-porazi-beshe-brutalnoto-nasilie-sreshtu-samata-sebe-si-2267310
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.