Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Две къщи са изгорели във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:35 / 04.02.2011Коментари ()985
© Varna24.bg
7 пожара са горели през денонощието във Варна и областта. Това каза  комисар Тихомир Тотев началник на Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" - Варна. Той уточни, че две ромски къщички са изгорели при пожар през денонощието, като уточни, че са засегнати стаи с обща площ около 12 кв./м. Едната къща се е намирала в квартал "Аспарухово", а другата в квартал "Владислав Варненчик". Общото между двата инцидента е, че и в двете къщи обитателите са се отоплявали с ръчно направени печки.

При друг пожар в района на село Страшимирово са изгорели около 15-20 дка високи треви. Тотев коментира, че за гасенето на пожара са били изпратени 3 пожарни автомобила, тъй като е имало много силен вятър. Автомобил предаден за вторични суровини в Долни чифлик е горял също през денонощието, като там няма нанесени сериозни щети.
По един сигнал са работили и служителите от "Гражданска защита", като става въпрос за дете паднало на козирка в блок 210 в "Кайсиева градина". Екипът е свалил детето от блок, като за щастие то е без сериозни наранявания.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Dve-kushti-sa-izgoreli-vuv-Varna-227115
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.