Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Врачанин си помисли, че във Варна е разграден двор – подкара кола без книжка
©
Шофьор без книжка бе спипан от полицията във Варна. При щателната проверка обаче се оказало, че той и друг път е хващан със същото провинение и е с присъда в едногодишен срок за това.

Водачът е на 25 години от Враца. Той е спипан в събота около полунощ в района на курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена.

Задържан е за 24 часа в ареста, образувано е бързо производство и е предадено на прокуратурата.

През почивните дни, двама мъже – на 21 и 38 години, били задържани в арестите на Първо и Пето РУ за срок до 24 часа, след като пътните полицаи им извършили проби с наркотестове, които установили, че те са се качили зад волана след употреба на наркотични вещества – канабис, амфетамин и метамфетамин. Срещу нарушителите са образувани досъдебни производства, съобщиха още от полицията във Варна.

От там допълниха, че с метамфетамин  бил задържан 22-Годишен жител на Провадия. Преди дни, нарушителят бил проверен от полицаи на тамошното РУ. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vrachanin-si-pomisli-che-vuv-Varna-e-razgraden-dvor-podkara-kola-bez-knizhka-2273766
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.