Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Прокуратурата във Варна повдигна обвинение на мъж, притежаващ оранжерия с канабис
©
Служители на Гранично полицейско управление - Силистра проведоха специализирана операция срещу разпространението на наркотични вещества.

В двор на къща в село Калипетрово граничните полицаи са открили оранжерия с канабис. Общото тегло е 1836 гр зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Растенията са с височина

от 250 см до 290 см. В къщата, обитавана от 38-годишен мъж, граничарите са открили и иззели 27 грама суха листна маса и съцветия канабис, 2 електрически везни, 37 семена на канабис, 18 туби с растителна тор за третиране на растения от рода на канабиса, 2 стенни термометъра, импровизирана поливна система, приспособление за дробене на суха маса канабис, пакета с хартии за свиване на цигари.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ГПУ Силистра, уведомена е окръжната прокуратура. 38-годишният обитател на къщата е задържан за 24 часа.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Prokuraturata-vuv-Varna-povdigna-obvinenie-na-muzh-pritezhavasht-oranzheriya-s-kanabis-2275728
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.