Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нана Гладуиш с емоционално видео
Автор: Георги Кирилов 17:37 / 01.10.2024Коментари ()518
© Фейсбук
Нана Гладуиш качи емоционално видео в социалната мрежа Фейсбук. В него тя говори за Световния месец за борба с рака на гърдата и за тежка операция, която е била направена на мъжа й. 

"Знаете - не живея само в България, а и на други места по света, но последните месеци се наложи да остана в България, повече от 3 месеца. И това за мен колкото и да беше добре и приятно, за съжаление поводът не беше такъв. На мъжа ми трябваше да му направят тежка сърдечна операция, тъй като се оказа, че е преживял инфаркт", разказа Нана.

"Организмът му е направил естествен байпас и така той е оцелял, но благодарение на проф. Димитър Николов и целия му екип сега той се възстановява, въпреки сериозната операция. Всичко това при него бе разбрано по време на профилактичен преглед, което е повод отново да напомним колко е важно всички ние да правим такива прегледи", напомни ТВ водещата.

"На днешния 1 октомври бих искала да благодаря на всички, които помагат на мен и моето семейство, така и на всички вас да продължаваме живота си здрави и с високо вдигната глава", написа Нана Гладуиш към видеото.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Nana-Gladuish-s-emocionalno-video-2282767
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.