Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Във Великобритания: Ново кралско бебе на хоризонта
©
Принцеса Беатрис, внучка на покойната кралица Елизабет и дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън, очаква второто си дете! 

Бъкингамският дворец официално обяви радостната новина на 1 октомври, като разкри, че тя и съпругът ѝ, Едоардо Мапели Моци, ще станат родители в началото на пролетта. Двойката вече има дъщеря, Сиена Елизабет, родена през 2021 г.

"Нейно кралско височество принцеса Беатрис и г-н Едоардо Мапели Моци с голямо удоволствие съобщават, че очакват второто си дете“, се казва в изявлението на двореца, като се споменава, че новороденото ще бъде малко братче или сестриче на тригодишната Сиена, така и на осемгодишния син на Едоардо, Кристофър Улф, от предишната му връзка. 

Реакциите не закъсняха, като чичото на Беатрис, крал Чарлз, също изрази радостта си от новината. "Негово величество кралят беше информиран и двете семейства са щастливи от новината“, се казва в съобщението от двореца.

Майката на принцеса Беатрис, Сара Фъргюсън, също сподели своето вълнение чрез социалните мрежи. "Много горда мама днес. Такова невероятно щастие и благословия за цялото ни семейство. Улфи, Огъст, Ърни и Сиена ще бъдат на седмото небе от радост да посрещнат новия член в семейството“, написа тя в Instagram, разкривайки и няколко сладки снимки на Беатрис и Сиена.

Беатрис и Едоардо започват връзката си през 2018 г., а през септември 2019 г. той предложи брак по време на романтично пътуване до Италия. Въпреки че първоначалната им сватба беше отложена заради пандемията, двойката избра интимна церемония в Уиндзор през юли 2020 г., като сред присъстващите бяха само най-близките им, включително кралица Елизабет и принц Филип.

Сега, с новото попълнение, което очакват в началото на 2025 г., семейството на принцеса Беатрис и Едоардо става още по-голямо. С ново попълнение кралското семейство продължава да расте, а бъдещето изглежда светло и пълно с радост за Беатрис и Едоардо, както и за малките Сиена и Кристофър Улф, които нямат търпение да приветстват своето ново братче или сестриче, пише ladyzone.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 1734
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
предишна страница [ 1/289 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Vuv-Velikobritaniya-Novo-kralsko-bebe-na-horizonta-2283202
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.