Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Фолксваген" намаля драстично цените
©
Изпадналият в криза автомобилен производител Volkswagen намалява драстично цената на базовия си електрически модел.

Потенциалните клиенти вероятно ще обърнат внимание, защото производителят на автомобили от Волфсбург намалява цените за ID.3. И то съвсем скоро. При това значително.

Както съобщава Automobilwoche, каталожната цена за базовата версия на компактния електрически модел падна под границата от 30 000 евро.

По-конкретно електромобилът трябва да бъде наличен на 1 октомври с цена 29 760 евро. Следователно отстъпката е и политически сигнал в кризата, пише Automobilwoche, тъй като наскоро имаше ясни критики, че в портфолиото на VW липсва евтин базов модел за електрическата мобилност.

Цената в момента е почти 37 000 евро

В момента ID.3 Pure с батерия с капацитет 52 квтч. е значително по-скъп; конфигураторът на VW показва базова цена от 36 900 евро.

Каталожната цена ще бъде намалена до 33 330 евро от началото на октомври в комбинация с отделен бонус за покупка на VW от 3 570 евро, крайната цена ще бъде 29 760 евро.

За сравнение: през декември 2022 г. клиентите трябваше да платят около 44 000 евро за ID.3. Намалената цена е първоначално валидна до края на годината.

"Нашата цел е да вдъхновим възможно най-много клиенти да преминат към електрически модели на Volkswagen. Атрактивните базови цени играят важна роля за това“, каза новият шеф на продажбите на VW Мартин Сандер, цитирана от AutoBild.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Folksvagen-namalya-drastichno-cenite-2283286
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.