Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Големи промени за 5 зодии през октомври
©
Запознанства, повишение или печалба от тото, какво промяна предстои на тези 5 зодиакални знака ще научите в следващите редове.

Близнаци

Вероятно кариерата ви ще спре рязко. Има вероятност да сте получили предложение, което не сте могли да откажете, но то да е било осуетено от бюрократични проблеми - или да е трябвало да направите избор между публичната си репутация и най-близките си взаимоотношения. Сега можете да стесните фокуса си. През следващите няколко години изграждайте наследството си и се отнасяйте по-сериозно към публичния си имидж. Сега не е моментът да изпробвате всичко и да видите какво ще се наложи, по-скоро е време да начертаете петгодишен план и да се посветите на него.

Лъв

Въпреки репутацията ви на най-екстровертния знак, навлезте по-дълбоко, отколкото ви е удобно. Вероятно сте поели ангажимент да прекарвате по-малко време по партита или случайни запознанства или сте били принудени да действате по-зряло заради децата в семейството си. След кратък флирт се връщате в изходна позиция: опитвате се да разберете как да балансирате естествено забавната си личност с тъмната и трансформираща енергия, която прониква в живота ви в момента.

Скорпион

Може да очаквате да се появи неприятен конфликт между желанието ви за хедонизъм и новите финансови отговорности. Може би е време да сложите край на импулсивните си разходи или да започнете да се наслаждавате на повече спокойни петъчни вечери у дома. Този период от време постепенно ще ви тласне към по-голяма продуктивност и зрялост, карайки ви да осъзнаете стойността на установяването на собствени граници. Много е вероятно да се върнете към онзи страстен проект, който сте започнали.

Козирог

Конфликтите между братята и сестрите ви и членовете на местната общност вероятно са превърнали последните няколко месеца в предизвикателство за вас. Но сега, вероятно ще намерите по-конструктивни начини да предадете идеалите си. Вие сте известни с безкомпромисната си работна етика, а не с тактичността си, особено с най-близките си хора. Обикновено може да не сте склонни да се доверявате на сънищата си като на източник на божествени откровения, но това е време, когато трябва да записвате в дневник всичко, което ви идва на ум по време на сън. Подсъзнанието ви не е непременно страшно място.

 

Риби

Вероятно сте усетили промени в усещането си за себе си и идентичността си, може би сте се чувствали ограничени от очакванията на другите към вас или сте били тормозени от упоритото чувство, че трябва да постигнете нещо важно в кариерата си. Вероятно ще усещате много повече тази енергия през следващите няколко години. Грижете се за тялото си и отделяйте време за почивка, повишените ви отговорности вероятно ще се проявят физически в този период. Вземете предпазни мерки, преди да сте "прегорели“.



Още по темата: общо новини по темата: 1794
04.10.2024 По-малко от година след раждането на сина им те се разделят
04.10.2024 Андрю Гарфийлд си призна за тайната им връзка
04.10.2024 Кралският дворец направи важно съобщение за принц Уилям
04.10.2024 Николета Лозанова решава за шоуто си
04.10.2024 Луд скандал в Холивуд, актриса обвини масажора си в секс тормоз
04.10.2024 Милионерска съпруга: Объркахме тестовете за бременност с приятелка и трябваше пак да купуваме
предишна страница [ 1/299 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Golemi-promeni-za-5-zodii-prez-oktomvri-2286176
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.