Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съседи искат да изгонят ергенка: Това е недопустимо!
©
Съседи на моделката Валерия Дакова, чиято звезда изгря в третия сезон на романтичното шоу "Ергенът“, се заканиха да я изгонят от кооперацията, в която живее.

Красавицата, която пребивава в апартамент, намиращ се в столичния квартал "Малинова долина“, скандализира с шумни купони, музика до късно и поток от непознати мъже, всяващи страх. За това сигнализираха уплашените й комшии, разкриващи, че съвсем скоро ще гласуват тя да бъде прогонена като наемател.

Къдрокосата хубавица се е изправила лице в лице с част от ядосаните хора. 

"Трябва да си укроти обожателите, а ако има проблеми с тях - да търси решение. Това е недопустимо, такива утайки да стресират и притесняват съседите. Преди две седмици в 02:00 часа, когато тя си празнува рождения ден, й направих забележка за силна музика, а тя най-нагло вика: "А какво ще стане, ако не я намаля?“. Или ще се говори с нея, или ще се смени наемателят. В противен случай ще се стигне до момент, в който ние ще трябва да го направим“, се оплака неин съсед.

Това, което още повече буди притеснение у живущите в същата сграда, са десетките мъже, които се опитват да видят или разговарят с Валерия.

Тропат по прозорците и крещят.

"Момче беше минало отзад през градината в 04:15 ч., прескочил храстите, удряше по прозорците... Мисля, че е крайно време външната врата да започне да се заключва, а не да съществува безцелно“, "Днес някой търси Валерия, утре може да пострада някой живущ. Не е нормално след 00:00 часа да има музика. Достатъчно клубове има в Студентски град, където тя да си празнува рождения ден“, жалват се останалите съседи.



Още по темата: общо новини по темата: 1905
09.10.2024 Писател и музикант за "Биг Брадър": Забавачница за възрастни с умствена изостаналост
09.10.2024 Клинт Истууд показа новата си приятелка, няколко седмици след смъртта на жена си 
09.10.2024 Джордж Клуни стъписан от въпрос на децата си
09.10.2024 10 години Меган Маркъл носи едни и същи обувки
09.10.2024 Азис: Баща ми е хетеросексуален. Майка ми е хетеросексуална. Е, аз съм гей
09.10.2024 Мария се е върнала при Миро
предишна страница [ 1/318 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Susedi-iskat-da-izgonyat-ergenka-Tova-e-nedopustimo-2292436
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.