Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Костадин Костадинов беше награден от Фондация "Искам бебе" на събитие провело се вчера
Автор: Екип Varna24.bg 19:25 / 13.10.2024Коментари ()444
©
Вчера в центъра на София се проведе събитието "Да! За живот!" То се организира от Изпълнителна агенция "Медицински надзор", съвместно с 36 мотоклуба и фондация "Искам бебе", съобщиха от партията.

Като част от събитието се проведоха мотошествие и концерт на площад "Народно събрание“ в подкрепа на донорството и трансплантациите. По обед започна официалната част на събитието, на която гост беше Костадин Костадинов - председателят на "Възраждане".

Политическата организация активно подкрепя всички двойки с репродуктивни проблеми. По предложение на Костадинов продължава да функционира фондът за подпомагане в Община Варна, който беше създаден по време на неговия мандат като общински съветник. Политическата организация многократно е дарявала средства за повече българчета и е подкрепяла всички законодателни мерки, които да облекчат и подпомогнат двойките, които имат нужда. Тя има и демографска програма, в която също са заложени мерки за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.

Вчера Костадинов беше награден за приноса на организацията, която представлява.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Kostadin-Kostadinov-beshe-nagraden-ot-Fondaciya-Iskam-bebe-na-subitie-provelo-se-vchera-2297064
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.