Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Световен лидер в морската индустрия обсъди стажантски програми с Морско училище
©
Висшето военноморско училище “Н. Й. Вапцаров" прие делегация от водещата международна компания “Boskalis". Визитата бе организирана с цел бъдещо сътрудничеството между академичната общност и индустриалните лидери в областта на морските технологии и инженерство.

По време на посещението, представители на “Boskalis" проведоха среща с ръководството на ВВМУ и представиха дейността на фирмата, както и възможностите за бъдещи съвместни проекти и стажантски програми. Те презентираха последните иновации в сферата на морското строителство, драгирането и офшорните операции.

Гостите от “Boskalis" имаха възможността да разгледат учебните бази и симулаторите на ВВМУ “Н. Й. Вапцаров", които подготвят бъдещите морски специалисти и капитани. Представителите на компанията останаха впечатлени от високото ниво на подготовка и модерните учебни технологии, с които разполага училището.

Посещението завърши с дискусия за потенциални възможности за съвместна работа. Тази инициатива е важна стъпка към създаването на по-тесни връзки между образованието и индустрията, което ще допринесе за по-добрата подготовка на младите специалисти и тяхната реализация в морския сектор.

Посещението на “Boskalis" във ВВМУ “Н. Й. Вапцаров" е доказателство за усилията на двете страни да изграждат устойчиво бъдеще за морската индустрия, като същевременно предоставят на младите специалисти знания и умения, необходими за успешна кариера


https://www.varna24.bg/novini/varna/Svetoven-lider-v-morskata-industriya-obsudi-stazhantski-programi-s-Morsko-uchilishte-2301499
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.