Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нови разкрития около убийството на изхвърлената в куфар Евгения
© Булфото
Нови разкрития около убийството на изхвърлена в куфар Евгения, предаде репортер на "Фокус". "Младата жена е била удушена с ръце, а смъртта ѝ е настъпила от минути до час", стана ясно от нова съдебно-медицинска експертиза по делото.

"Няма нараняване в областта на главата", това заявиха вещите лица по делото. Те добавиха, че приемат категорично, че до настъпването на смъртта лицето е било в съзнание. Данните показват, че жертвата е живяла известно време след притискане на шията, вследствие от душенето.

От аутопсията стана ясно, че има кръвонасядания и в седалищната област. Това заявиха вещите лица по делото. "Множеството кръвонасядания са свързани със съпротивление на жертвата. Те могат да се явят след удар с юмрук", казаха от съдебната експертиза.

Подсъдимият Орлин Владимиров отправи въпрос към съдебномедицинските експерти, свързан с това дали са обръснали косата на убитата Евгения Владимирова, за да разберат дали има наранявания по главата. Съдебният експерт потвърди, че няма наранявания по главата и затова не налага да се предприемат такива действия.

В отговор съдебният експерт добави признанията на подсъдимия Орлин "През цялото време я държах за врата и я захванах за шията в рамките на много къс период от време".

Припомняме думите на близките на убитата Евгения преди делото: "Искаме доживотна присъда, как не го е срам да остави детето си без майка".

Методи ГЕОРГИЕВ



Още по темата: общо новини по темата: 34
22.10.2024 »
22.10.2024 »
22.10.2024 »
08.10.2024 »
08.10.2024 »
25.06.2024 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Novi-razkritiya-okolo-ubiistvoto-na-izhvurlenata-v-kufar-Evgeniya-2307724
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.