Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Колики тормозят мъжа, прибрал имоти на Филип Киркоров
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 18.02.2011Коментари ()1157
С колики и стомашно неразположение е Пламен Маджуров, когото хитовият изпълнител на "Мне мама тихо говорила" Филип Киркоров посочи за измамник, отнел му два апартамента от общо 519 кв.м в суперлуксозния хотел "Порт палас" в комплекс Слънчев ден. Това стана ясно преди първото заседание по търговското дело, което вчера трябваше да тръгне във ВОС, но се отложи за края на март. Поредният опит на Маджуров да спре процеса, като оттегли правомощията на защитата си, провокираха съда да заяви, че му наложи глоба в законовия размер.
 
Срещу Маджуров върви и досъдебно производство, наблюдавано от ВОП. Мъжът, който представлява "Балкан Холд" АД, е обвинен в измама, а производството е към своя край, заявиха от прокуратурата. Пред съда Киркоров настоява договорът за продажба на недвижимото му имущество да се обяви за нищожен, тъй като е сключен при липса на съгласие от страна на продавача и купувача по сделката. Киркоров желае да бъдат приети доказателства, нотариалните актове на жилищата, удостоверение и да бъде назначена съдебно-техническа експертиза за пазарната стойност на апартаментите.

Чичото разкрил схемата

Припомняме, че през май м.г. стана ясно за схемата. Тогава зад решетките попадна Пламен Маджуров, за когото се разбра, че през 2007 г. е бил за кратко управител на фирма "Филип Киркоров инвестмънт" ЕООД. От този период Маджуров си запазил пълномощно, подписано от певеца. Със стария документ той регистрирал промени в ръководството на дружеството и "назначил" за управител Даниел Иванов. Иванов продал на Маджуров двата апартамента, а сделката била изповядана от нотариус Янчо Несторов. Схемата разкрил случайно чичото на Филип - Гирагос Крикорян.

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Koliki-tormozyat-muzha-pribral-imoti-na-Filip-Kirkorov-231009
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.