Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ОУ се сдоби с модерна игротека
Автор: Екип Varna24.bg 17:07 / 22.02.2011Коментари ()747
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Модерно оборудвана игротека си имат вече децата от полуинтернатните групи І-ІV клас в ОУ "Кап. Петко войвода". Стаята предлага условия за следобедни занимания по интереси. Обзавеждането й с материали, книги и дидактични игри е реализирано по национална програма. Започнало е и изработването на 150 картички и малки подаръци за гостите на втората пролетна конференция "Общуването в професията на учителя". Тя ще се проведе на 26 и 27 март в ДКС - Варна.
Учениците от V-VI клас активно тренират за състезание по лека атлетика, което ще се проведе през април и май.
Основен акцент на подготовката в занятията по музика е традиционният училищен концерт на патриотичната песен и стих, посветен на 3 март. Участие с рецитал ще имат и младите таланти от театралния състав. Хлапетата от полудневната детска градина подготвят изненада за празника на мама, издават преподавателите.

Започна и подготовката за ежегодния лагер-пленер, провеждан из красивите кътчета на България през априлската ваканция. Предстои четвъртокласниците да покажат своите умения за оказване на първа помощ на пострадал човек в състезание на БЧК- Варна.

По традиция за Деня на Земята ще се организират пролетни екопразници, където ще се включат и родителите.

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/varna/OU-se-sdobi-s-moderna-igroteka-232153
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.