Толкова вкусни, лесни и бързи! Изпробвайте тези уникални десерти, за които дори нямате нужда от фурна | ||||||
| ||||||
Десерти, които можете да приготвите в тенджера под налягане Кексчета За да направите кексчета в тенджера под налягане, пригответе тестото с предпочитания от вас вкус. Загрейте предварително тенджерата под налягане и добавете 3 до 4 чаши сол или пясък в основата. Изсипете тестото в малки чаши, поставете ги в тенджерата и печете. Вашите кексчета ще бъдат готови след 20-25 минути. Брауни Шоколадовите браунита също могат да се приготвят без усилие с тенджера под налягане. Пригответе тесто с шоколад, брашно и какао на прах. Сместа се изсипва в намаслена тава, поставя се в тенджерата и се пече. Сервирайте топлите брауни със сладолед за удоволствие. Карамелизиран крем За да приготвите карамелизиран крем, започнете с разтопяване на захар, за да направите карамел. Изсипете го във форма и добавете отгоре кремовата смес. Задушете формата в готварската печка за около 30 минути и вашият копринен карамелен крем ще бъде готов за наслада. Чийзкейк Приготвянето на чийзкейк в тенджера под налягане е изненадващо лесно. Направете основа от натрошени бисквити и масло, като ги притиснете на дъното на форма. Отгоре добавете смес от крема сирене и кондензирано мляко. Добавете вода в тенджерата, задушете чийзкейка, след това го охладете и го поставете в хладилника. Ще имате богат, кремообразен чийзкейк за сервиране. Влажен шоколадов сладкиш За да направите влажна шоколадова торта, изсипете шоколадовото тесто в намаслена форма и я поставете в тенджера под налягане с пясък или сол в основата. Печете 30–35 минути. След като се охлади, украсете с шоколад за зашеметяващ десерт. Тези рецепти са идеални за фестивали и партита, предлагайки вкусове, които съперничат на тези на петзвездна пекарна. Съвети за печене в тенджера под налягане Предварително загряване на печката: Предварителното загряване намалява времето за печене и осигурява равномерно готвене. Отстранете гуменото уплътнение: Винаги отстранявайте гумения пръстен от капака преди печене. Използвайте слаб пламък: Печенето на слаб огън предотвратява изгарянето на тортата. Напълнете формичките по подходящ начин: Напълнете формата за печене само до две трети, за да може тестото да втаса. Изберете правилната тенекия: Използвайте алуминиеви или стоманени кутии, тъй като те провеждат топлината ефективно в тенджера под налягане. |
Още по темата: | общо новини по темата: 95 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница |