Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ищар с блиц визита у нас преди концертите си
Автор: Екип Varna24.bg 16:42 / 15.03.2011Коментари ()702
©
Ищар Алабина ще пристигне в България за два дни през април преди концертите си във Варна (3 юни, Летен театър), София ( 5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив ( 6 юни, Античен театър).

Световноизвестната етно изпълнителка още преди месец обеща, че въпреки натоварения си график ще намери повече време да се срещне с българските фенове преди същинските си участия у нас, за които ще обсъди с организаторите и някои технически подробности. Организаторите съобщават също, че по всяка вероятност това ще се случи в началото на април, но точните дати още се уточняват.

Както вече стана ясно, етно изпълнитеката, оглавила върховете на най-значимите световни класации с хитове като Last Kiss, Habibi Sawah, Horchat Hai Caliptus ще дойде у нас с голям антураж - бенд от 12 музиканти, бекинг вокали и балет. Очаква се освен подбран репертоар от най-популярните си песни, Ищар Алабина да представи и няколко нови парчета.

Билети за концертите на Ищар Алабина у нас през юни могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim.В трите града работят и локални каси, които предлагат билети за трите събития.



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Ishtar-s-blic-vizita-u-nas-predi-koncertite-si-237849
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.