Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варна се включва в "Часът на земята"
Автор: Екип Varna24.bg 17:38 / 16.03.2011Коментари ()1205
© Varna24.bg
Варна ще се включи в "Часът на земята", съобщиха организаторите. На 26 март (събота) от 20,30 часа се очаква над един милиард души в над 130 държави да угасят осветлението си за един час като символичен знак, че е време за сериозни действия срещу промените в климата и за по-устойчив начин на живот. Уличното осветление ще свети през цялото време от съображения за сигурност.

Досега 26 български града потвърдиха участие в "Часът на Земята" на WWF. София, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Видин, Враца, Перник, Добрич, Разград, Силистра, Кърджали, Горна Оряховица, Асеновград, Своге, Белоградчик, Трявна, Балчик, Белене, Две могили, Лом, Севлиево и Сандански ще угасят фасадното осветление на известни сгради, площади или забележителности, за да покажат съпричастност към идеята на "Часът на Земята" на WWF.

На 26 март (събота) от 20,30 ч. се очаква над един милиард души в над 130 държави да угасят осветлението си за един час като символичен знак, че е време за сериозни действия срещу промените в климата и за по-устойчив начин на живот. Уличното осветление ще свети през цялото време от съображения за сигурност.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varna-se-vklyuchva-v-Chasut-na-zemyata-238181
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.