Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Много награди за школите на ОДК – Варна на национален конкурс
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 29.03.2011Коментари ()1053
Школа по пиано "Алегра се представи блестящо на Националния детско-юношески конкурс за музикално и танцово изкуство "Орфеева дарба", проведен на 27 март в София. Два златни медала за Георги Йорданов и Стефан Ангелов, два сребърни за Зои Бошнакова и Тина Панова и три бронзови медала за Йоанна Венелинова, Христо Борисов и Виола Зайончковска.

Голямата награда за педагог беше връчена на госпожа Кети Арабова. Школата е едва на 6 години, а печели втора година престижния конкурс.

Зашеметяващ успех и за "Школа балет", с ръководител Татяна Костова. Първо място и златен медал спечелиха балеринките на "Школа балет". Солистката на школата Александра Петкова спечели Второ място и сребърен медал.

Персонална награда за ръководителката Татяна Костова - ДИПЛОМ за високи творчески постижения. "Школа Балет" е лауреат на специалната награда на Арт Център "Карнолски" - участие и поемане част от разходите в Международния фестивал на изкуствата "Ние XXI век".

Детски фолклорен ансамбъл "Българче" спечели на Националния конкурс "Орфеево изворче" в Стара Загора три златни лири - първи награди: за Йоанна Тихова, Емине Осман и Танцов ансамбъл "Българче" и бронзова лира за Пламен Пламенов.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Mnogo-nagradi-za-shkolite-na-ODK-Varna-na-nacionalen-konkurs-241711
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.