Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вицеконсулът на САЩ представя летните бригади пред студенти от ВСУ
Автор: Екип Varna24.bg 08:43 / 31.03.2011Коментари ()738
©
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Възможностите за участие в студентски бригади в родната му страна ще представи днес от 14:00 ч. във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" вицеконсулът на САЩ у нас Брайън Кортвил. Информационната сесия ще се проведе на английски, но кандидатите ще могат да задават въпросите си на български, обясниха от висшето училище.

Кортвил пристига в морската столица по покана на Студентския съвет на Варненския свободен университет, за да запознае младите хора с възможностите за работа през лятото. Вицеконсулът ще разясни и всички въпроси, касаещи пребиваването на студенти в САЩ.

Информационната сесия е част от поредица посещения, които американското посолство ще организира в страната. Според Брайън Кортвил България е сред десетте държави с най-силно присъствие в програмата за летни бригади. През лятото на 2010 г. над 6 хил. български студенти са живели и работили в различни сектори в цяла Америка. Това е с 10% повече от участниците през 2009 г., уточняват от посолството. От там очакват през тази година близо 7 хил. български младежи да заминат за лятна работа в САЩ.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Vicekonsulut-na-SASht-predstavya-letnite-brigadi-pred-studenti-ot-VSU-242385
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.