Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Три нови книги представят в Дома на писателя във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:17 / 31.03.2011Коментари ()752
Творческата програма в Дома на писателя във Варна през април включва вечер на хумора и сатирата, която ще се състои на 1 април от 18 часа. На 8 април в същия час ще бъде и представянето на две нови книги на поетесата Дима Димитрова - "Песъчинка" и "Храмът на душата". На 15 април пък е представянето на новата книга на поета Валери Станков - "Буквар за влюбени".

Успоредно с тези прояви протича и усилена подготовка за предстоящото тържествено отбелязване на 20-годишнината на Сдружението на писателите и на неговото печатно издание - вестник "КИЛ", съобщи Ванилин Гавраилов, председател на Сдружението на писателите във Варна.

Сдружението подготвя съвместно с Театрално-музикалния продуцентски център във Варна литературно-музикален спектакъл, който ще бъде представен в съботната вечер на 30 април от 18:30 часа във Филиала на Драматичен театър "Стоян Бъчваров". Водещата роля в спектакъла е поверена на актьорите Пламен Георгиев и Мария Гинкова. Входът за спектакъла е свободен, а след него във фоайето почитателите на литературата ще могат да си закупят книги с автограф от творци от Сдружението на писателите във Варна.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Tri-novi-knigi-predstavyat-v-Doma-na-pisatelya-vuv-Varna-242629
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.