Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Председател от местния парламент изревнува наредба, защото не се гледа в неговата комисия
Автор: Екип Varna24.bg 11:07 / 15.04.2011Коментари ()754
© Varna24.bg
Председателят на комисията по туризъм, търговия и реклама в местния парламент Красимир Симов вдигна истински скандал защо промени в наредбата за разполагане на временни търговски обекти се гледат в архитектурната комисия, а не в неговата. По негови думи това е процедурна грешка, която е допусната заради изричното искане на вносителя на промените, бизнесмена Красимир Узунов.

Симов заяви, че със същия успех предложението може да се обсъди и в комисиите по здравеопазване или по култура. Самият Узунов пък обясни, че неговото предложение има предвид правилното прилагане на Закона за устройство на територията, а не на Търговския закон. Спорът между двамата съветници стигна дотам, че те почнаха да сравняват и влиянието, което имат малките политически формации - "Глас" и "Лидер", на които те са представители. В крайна сметка бе решено във вторник да бъде проведено съвместно заседание на три комисии - търговска, архитектурна и правна, на което да се вземе общо становище по предложените промени на наредбата за бараките.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Predsedatel-ot-mestniya-parlament-izrevnuva-naredba-zashtoto-ne-se-gleda-v-negovata-komisiya-247050
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.