Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нова дата за делото срещу Министерски съвет за база в "Св.Св.Константин и Елена"
Автор: Екип Varna24.bg 16:36 / 20.04.2011Коментари ()955
©
Варненският районен съд насрочи за 6.07.2011 г. следващото заседание по гражданското дело, образувано по иск от наемател на бившата почивна база на Министерство на държавната администрация в курорт "Св.Св.Константин и Елена" срещу Министерски съвет на Република България, като собственик на имота. Внесеният в съда иск е с правно основание чл.79 от Закона за задълженията и договорите - за осъждане на ответника да предаде държането на почивна база "Европа" в к.к."Св.Св.Константин и Елена", по силата на сключен 10-годишен договор за наем с МДААР от 24.01.2008 г.

В съдебна зала днес не се яви представител на ответника. Съдебният състав допусна извършването на съдебно-счетоводна експертиза, която да даде заключение относно отпуснатите средства и етапите за изграждане на канално-помпена станция в курорта. Приети бяха писмени и гласни доказателства от страна на ищеца по делото.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Nova-data-za-deloto-sreshtu-Ministerski-suvet-za-baza-v-SvSvKonstantin-i-Elena-248612
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.