Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
На церемония в Морската градина връчват дипломите на абсолвентите от ВСУ
Автор: Екип Varna24.bg 07:25 / 28.05.2011Коментари ()950
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
С шествие в центъра на Варна ще бъде открита днес, 28 май, тържествената промоция на абсолвентите от ВСУ "Черноризец Храбър". Кулминацията на церемонията ще бъде на входа на Морската градина, съобщиха от висшето училище.

Над 1000 абсолвенти от 3 факултета - Юридически, Архитектурен и "Международна икономика и администрация" ще получат своите дипломи за завършени образователно-квалификационните степени "бакалавър" и "магистър". По традиция ще бъдат връчени и трудови книжки от бъдещи и настоящи работодатели на специалистите от трите факултета, припомниха от Варненския свободен университет.

Дефилето по централните улици е част от проявите, посветени на 20-та годишнина от създаването на Варненския свободен университет, потвърдиха от там. ВСУ "Черноризец Храбър" е единственото български висше училище, удостоено със специалните знаци на Европейския съюз за качество и признаване на образованието в държавите членки на ЕС.

ВСУ е един от най-големите университети в България, акредитиран от НАОА с най-висока оценка за максималния срок от 6 години. В него се обучават над 12 хил. студенти в 67 акредитирани бакалавърски и магистърски програми, има и 20 одобрени от МОМН специалности за подготовка на докторанти.

Церемонията по връчване на дипломите на входа на Морската градина започва в 11,30 ч.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Na-ceremoniya-v-Morskata-gradina-vruchvat-diplomite-na-absolventite-ot-VSU-257512
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.