Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приключение-изненада в ОДЗ 4 "Чайка" за Деня на детето
Автор: Екип Varna24.bg 07:05 / 01.06.2011Коментари ()1096
©
Истинско приключение-изненада е подготвило за своите възпитаници ръководството на ОДЗ 4 "Чайка" във Варна за Деня на детето - 1-и юни.

120 възпитаници на детското заведение - от 1-ва до 4-та група, ще преживеят първото си истинско парти в модерния детски кът в Shopping Outlet Center (бившия Pfohe mall).

Началото ще бъде поставено с химна на детското заведение и тъй като е празник, всяка група ще отправи малък музикален поздрав към родителите и останалите деца. Най-малките ще изиграят танца на гъсеничките и пеперудите. Втора група е подготвила танц, наречен "Пингвините". Трета група ще изнесе истински малък спектакъл "Какъв прекрасен ден", а малките абитуриенти - децата от четвърта група, ще се представят с "Довиждане детска градина". Ще има и няколко изпълнения на наградените двойки по спортни танци, възпитаници на ОДЗ 4.

След краткото представяне с помощта на кака Марияна и кака Пепи от театралната група "Трик-Трак" малчуганите ще подредят пъзела на чудесата и ще започнат първоюнското си пътешествие от приключение в приключение. На тяхно разположение ще бъдат всички парти-ателиета в къта. Най-малките ще направят въображаемо пътешествие с кораб. Те ще бъдат настанени в клуба за рождени дни, където ще получат и почерпка за празника.

По-големите ще се почувстват като на истинско парти. За тях ще има специален коктейл в пространството пред детския кът. Истински подарък ще бъдат атрактивно приготвените и украсени, специално за възпитаниците на ОДЗ "Чайка", ястия.
За "каките" и "батковците" от детското заведение също са предвидени много игри и забавления като за истински празник. Те ще вземат активно участие в пиратското парти, подготвено от аниматорите в детския кът, ще могат да скачат на батут и да се пускат по пързалката с приземяване сред хиляди топки. Няколко аниматори ще се грижат за поддържане на доброто настроение на децата.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Priklyuchenie-iznenada-v-ODZ-4-Chaika-za-Denya-na-deteto-258597
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.