Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Седмокласничка припадна от пиене на плажа
Автор: Екип Varna24.bg 15:35 / 17.06.2011Коментари ()1299
© Varna24.bg
Момиче на 14 г. осъмна в токсикологията, след като се почерпи порядъчно по повод края на учебната година. В сряда тя и нейните съученици си получили приключените бележници от школото и надвечер компанията решила да се разходи по плажа с определен алкохолен запас. Организмът на девойчето обаче не понесъл изпитото и вместо да отпразнува хепиенда на годината, то припаднало на пясъка. Момчетата от компанията на ръце отнесли от плажа приятелката си и извикали линейка, която я откарала в Спешния център на Окръжна болница.

Оттам момичето било транспортирано в токсикологията на Военноморска болница, където и осъмнало. На сутринта кръвните проби за алкохол още не били готови, но тъй като състоянието на детето се подобрило значително, лекарите я предали на родителите му за домашно лечение.

Все още продължава лечението на младия мъж от Шумен, който преди около две седмици реши да сложи край на живота си с огромно количество антифриз. Състоянието му не е критично, но все още функцията на бъбреците не се е възстановила, коментираха специалистите от клиниката по токсикология.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Sedmoklasnichka-pripadna-ot-piene-na-plazha-263392
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.