Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът увери, че ремонтът на надупчените улици във Варна ще продължи
Автор: Екип Varna24.bg 12:56 / 22.06.2011Коментари ()1151
© Impact Press Group
Ремонтите на пътната настилка и кърпенето на дупки в малките улици във Варна ще продължат, увери кметът Кирил Йорданов от трибуната на Общинския съвет. Градоначалникът каза това в отговор на въпрос на местния парламентарист от ГЕРБ Павел Христов фигурира ли улица "Хан Пресиян", която е в трагично състояние, в списъка за неотложен ремонт. След като даде положителен отговор, Кирил Йорданов заяви, че тежка техника ще дойде и на други места в морския град. "Скоро трябва да приключи работата по третото възлагателно писмо. Със сигурност ще има и четвърто", изтъкна кметът.

Христов попита градоначалника и кога ще влезе в сила забраната за достъп на автомобили в района на ресторант "Хоризонт" и зоологическата градина в Морската градина. За да има ефект от нея, това трябва да се случи в най-скоро време, беше отговорът на Кирил Йорданов.

Въпросът за прокопаванията в града беше повдигнат от Владимир Тонев от "Нашият град". По думите му забраната за дупченето на пътищата в рамките на туристическия сезон блокира цялата община. На питане възможно ли е да направи райониране, в които ветото да не важи, кметът каза, че винаги може да се разреши прокопаване, ако то е необходимо и добре обосновано.

Ивайло Митковски от ДСБ поиска да се извърши резитба на клоните на дърветата в района на ул. "Македония" и на съседни улици, тъй като се образува "зелен тунел". Градоначалникът посочи, че има готовност да се пристъпи към отстраняването на клоните през есента.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-uveri-che-remontut-na-nadupchenite-ulici-vuv-Varna-shte-produlzhi-264499
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.