Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Още няма задържани за депото за крадени коли
Автор: Екип Varna24.bg 16:17 / 30.06.2011Коментари ()3152
Все още няма задържани по случая с разкритото депо за крадени коли във вилната зона в местността Ален мак. Това каза говорителят на Районна прокуратура - Варна, Вяра Алексиева. Тя допълни, че засега е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Във вторник сутринта служители на ОДП - Варна, откриха 2 крадени коли в гараж до недовършена къща. При продължилата проверка се оказа, че автомобилът на собственичката на луксозната къща също е краден. Дамата обяснила пред разследващите, че дава гаража под наем. Наемателят, когото полицията подозира като организатор на канал за крадени коли, е известен във Варна като Дидо Маркиза. Той още не е задържан и разследващите предполагат, че вече е научил за операцията и се е скрил. Не е изключено да е извън страната.

При огледа на автомобилите от пресцентъра на ОДП съобщиха, че има заподозрени и други лица с екзотични прякори, които били помощници на Маркиза. "Засега няма данни в случая да става въпрос за организирана престъпна група. Затова разследването е под наблюдението на Районната прокуратура", коментира окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Източник: в. "Черно море"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Oshte-nyama-zadurzhani-za-depoto-za-kradeni-koli-266801
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.