Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дрога по домовете е най-новата услуга във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:29 / 08.07.2011Коментари ()767
©
Дрога по домовете е най-новата услуга, която предлагат наркодилърите във Варна. Поръчката се прави по телефона, а мрежата обхваща наркомани, които могат да си позволят както дозата, така и доставката до дома. По този начин се избягват старите наркосборища, които винаги са в полезрението на полицията, обясняват новите начини за разпространение на наркотици запознати. В ромските махали пък наркозависимите сами посещават снабдителите си, които са базирани в домовете си.

Преди месец с ускорена поща бе доставена пратка във варненски офис на името на чужденец. Той обаче не бил открит и пратката била конфискувана от полицията.

Най-оборотни дискотеки по морето вече заместват сборищата в Морската градина. Заведенията си имат личен наркодилър, който всяка вечер стои на входа и някои от посетителите го приемат за охрана. Дилърите си личат по поведението, а в разгара на купона някои направо минават по масите с въпрос "Искате ли нещо по-така!" Най-вървежна заради цената е марихуаната, която е достъпна дори за дневните пари на учениците.

Източник: в. "Монитор"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Droga-po-domovete-e-nai-novata-usluga-vuv-Varna-268942
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.