Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
32 катастрофи за денонощие във Варна, двама пострадаха
Автор: Екип Varna24.bg 10:44 / 13.07.2011Коментари ()736
© Varna24.bg
Двама души са пострадали при станалите 32 катастрофи през изминалото денонощие във Варна. Ранените са без опасност за живота, съобщиха от КАТ в морската столица.

Към този час няма промяна в организацията на движение във Варна. Няма информация и за неработещи светофари.

Временна организация на движението ще бъде въведена от утре заради извършващата се реконструкция на бул. "Цар Освободител" и бул. "Христо Смирненски". За две седмици ще бъде затворена за движение на автомобили отсечката по бул. "Цар Освободител" от кръстовището с бул. "Христо Смирненски" в протежение на 100 метра по посока към центъра на Варна, съобщават от общината.

Това налага промени в маршрута на автобусите от градския транспорт, които се движат по линиите 20 и 209. За посочения период няма да се обслужват спирките "Газостанция" и "Победа". За да избегнат затвореното кръстовище, автобусите ще се движат по нов маршрут, който в посока от кв. "Владислав Варненчик" към центъра на Варна ще преминава по бул. "Цар Освободител", улица "Вяра", бул. "Сливница" и ул. "Акад. Андрей Сахаров". След това автобусите ще се включват в обичайния маршрут по бул. "Цар Освободител". Новата организация на движение ще важи за посочените автобусни линии - 20 и 209, и в обратната посока на движение - от центъра на Варна към квартал "Владислав Варненчик".

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/32-katastrofi-za-denonoshtie-vuv-Varna-dvama-postradaha-270370
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.