Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
54-годишен мъж се удави във Варна, спасиха детето му
Автор: Екип Varna24.bg 09:31 / 01.08.2011Коментари ()3364
© Varna24.bg
54-годишен мъж от град Игнатиево се удави на плажа във варненския варненския квартал "Аспарухово". Това каза д-р Иван Иванов управител на ДКЦ I "Св.Климентина", което осигурява медицинското обслужване по плажовете в региона. Той добави, че инцидентът е станал около обяд при жълт флаг, при който е забранено влизането в морето с надуваеми дюшеци или други подобни предмети.

Въпреки забраната за влизане мъжът е правил опити да влезе в морето заедно с 10-12-годишния си син с надуваем дюшек. Спасителите са връщали човека непрекъснато на брега, но той е продължавал да не се съобразява с препоръките им.

Все пак мъжът и детето успяват да намерят начин да влязат в морето, като западният вятър обръща дюшеците. Веднага два спасителни екипа отиват за окажат помощ на мъжа и детето, като момчето е спасено. Мъжът е открит на около 200 метра след шамандурите в биологична смърт - с пяна на устата и белодробен оток. . Независимо от това му е направена пълна реанимация. На място е пристигнал и екип на Бърза помощ, който само е констатирал, че мъжът се е удавил.

Източник: агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/54-godishen-muzh-se-udavi-vuv-Varna-spasiha-deteto-mu-275332
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.