Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Временно променят разписанието на влакове между София и Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 12.09.2011Коментари ()582
© Varna24.bg
От 12-и до 16-и септември, ще бъдат въведени временни промени в разписанията на два бързи влака със задължителна резервацияна на Холдинг Български държавни железници ЕАД. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания Железопътна инфраструктура ще извършва в участъка между гарите Ресен и Поликраище.

Влаковете, които ще се движат с промени в своите разписания са следните:

Бързият влак със задължителна резервация 2611 от София за Варна, който заминава в 06:55 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Ресен. От гара Горна Оряховица и всички останали гари по своя маршрут влакът ще тръгва с 13 минути по-късно от редовния си график.

Бързият влак със задължителна резервация 2610 от Варна за София, който заминава в 07:45 ч., ще пътува по досегашното си разписание до гара Горна Оряховица. От гара Горна Оряховица и всички останали гари по своя маршрут този влак ще тръгва с от 13 до 27 минути по-късно от редовния си график.

За подробна информация клиентите на Холдинг Български държавни железници ЕАД могат да се обръщат към гишетата Информация и билетните каси в съответните железопътни гари.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Vremenno-promenyat-razpisanieto-na-vlakove-mezhdu-Sofiya-i-Varna-286575
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.