Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
С полиция принудиха майка да напусне собствения си апартамент във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:20 / 30.09.2011Коментари ()8466
© Impact Press Group
Полицаи се наложи да окажат съдействие при въвеждане във владение на ул. "Петко Стайнов" във Варна. Кристина Янулова, майка на две деца, се наложи да напусне принудително обитавания от нея апартамент, законно закупен от нея, след като е бил продаден от съдия изпълнител, тъй като преди това въпросният имот е бил продаден с предварителен договор за покупко-продажба "на зелено".

Кристина Янулова и бившият й съпруг първоначално отказаха да пуснат новите собственици, водени от съдия изпълнител, но в последствие въводът във владение беше осъществен. Апартаментът се намира в жилищния блок наречен пентагон във Варна, като част от сградата изобщо не е завършена.

Живущите в нея я обитават изцяло незаконно, тъй като не е издаден акт за въвеждане на сградата в експлоатация и може всеки момент да бъдат изгонени. Причината е, че по време на строежа и в края на миналия век строителната фирма е фалирала. В последствие апартаментите в състояние на груб строеж, за които е липсвал нотариален акт са продадени чрез съдия изпълнител през 2003 година. Въпреки въвода на владение разплитането на сложния казус тепърва предстои.


https://www.varna24.bg/novini/varna/S-policiya-prinudiha-maika-da-napusne-sobstveniya-si-apartament-vuv-Varna-291630
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.