Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Депутати се сбиха в парламента
Автор: Екип Varna24.bg 09:17 / 27.10.2011Коментари ()634
Двама депутати от опозиционни партии се сбиха по време на заседание на италианския парламент. Законодателите си размениха юмручни удари заради саркастични забележки направени преди ден от лидерите на техните политически формации.

Ръкопашна схватка избухна по време на заседание на италианския парламент в сряда. Докато депутатите обсъждаха новите мерки за намаляване на разходите и укрепването на икономиката - план, предложен от кабинета на премиера Силвио Берлускони, страстите се разгоряха между членовете на две опозиционни партии.

Според журналистите, успели да заснемат боя, в размяната на юмручни удари са участвали депутат от Северната лига на Умберто Боси, която е част от управляващата дясно-центристка коалиция, и представител на опозиционната партия "Бъдеще и свобода за Италия" на председателя на парламента Джанфранко Фини.

Двамата депутати буквално се хванали за гърлата, докато колегите им се опитвали да ги разделят. Спорът възникнал заради саркастични забележки, направени в телевизионно изявление от страна на Фини срещу съпругата на Боси. За да бъде възстановен редът в парламентарната зала заседанието беше прекъснато за няколко минути.



https://www.varna24.bg/novini/mejdunarodni/Deputati-se-sbiha-v-parlamenta-299557
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.