Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Баща на дилър на трева се самоуби заради сина си
Автор: Екип Varna24.bg 11:11 / 09.11.2011Коментари ()991
Бащата на задържания миналата сряда дилър на трева сложи край на живота си ден след ареста. 27-годишният Атанас Милев бе спрян от криминалистите на ул. 30-а на пътя "Виница" - Златните. В мерцедеса му бяха намерени две торби с джойнт, а по-късно през деня разследващите се натъкнаха и на специално оборудвана оранжерия за отглеждане на марихуана в дома, който дели с приятелката си. Намереното количество наркотик в колата бе 325 грама, а у дома му бяха преброени 216 растения, предназначени за пласиране на наркопазара.

Още в деня на задържането си Атанас направил пълни самопризнания и се разкаял за стореното, съобщават от пресцентъра на апелативния съд. На другия ден обаче баща му не издържал - не успял да преглътне заниманието на сина си и скочил от покрива на къщата си.

Вчера апелативния съд уважи молбата на Атанас вместо в ареста да остане под ключ у дома си до произнасяне на присъдата. Мотивите са, че младият мъж ще бъде подкрепа за семейството си в този тежък момент, а и така по-лесно ще съдейства за приключване на разследването.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Bashta-na-dilur-na-treva-se-samoubi-zaradi-sina-si-303269
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.