Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младеж се размина само с глоба от 3000 лв. за побой във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:09 / 14.11.2011Коментари ()806
©
Районният съд във Варна наложи административно наказание - глоба в размер на 3000 лв. на 26-годишен младеж, причинил по хулигански подбуди и непредпазливост лека телесна повреда на друг гражданин.

По внесено от прокуратурата постановление, съдът освободи от наказателна отговорност 26-годишния Й. Йовчев и му наложи административната санкция. Инцидентът възникнал на 7 септември миналата година на малка улица в района на кооперативния пазар. Тогава Йовчев, при маневра за излизане с автомобила си от ограничена паркинг-зона край жилищна сграда, блокирал достъпа на служебен микробус до фирмен магазин в същата сграда. Между двамата водачи се разменили обидни реплики, след което 26-годишния младеж отишъл до микробуса, успял да отвори шофьорската врата и да нанесе няколко удара в гърдите и тила на водача. Роднини на подсъдимия и колеги на потърпевшия шофьор станали свидетели на спречкването. В резултат от ударите пострадалият мъж получил разкъсно-контузна рана с оток на главата и контузия на гръдния кош, обусловили временно разстройство на здравето, неопасно за живота.

26-годишният Йовчев е неосъждан и неосвобождаван от наказателна отговорност до момента. 15-дневен е срокът за обжалване на решението на Районния съд.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Mladezh-se-razmina-samo-s-globa-ot-3000-lv-za-poboi-vuv-Varna-304664
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.