Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Времето утре ще бъде предимно слънчево
Автор: Екип Varna24.bg 14:27 / 19.11.2011Коментари ()588
Времето утре ще бъде предимно слънчево. През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. След полунощ на места около реките и в котловините ще се образуват мъгли. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи дежурният синоптик Мартин Иванов. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и няма да се променя съществено. Минимални температури между минус 7° и минус 2°, по Черноморието между минус 1° и плюс 2°, в София около минус 4°.

Преди обяд на места около реките и в котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Почти тихо. Максималните температури ще са между 7° и 12°, в София 10°.
По Черноморието ще бъде слънчево и почти тихо. Максимални температури 9°-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще е почти тихо или със слаб северозападен вятър. Максимална температура на 1200 м около 7°, на 2000 м около 2°.

През първите дни на следващата седмица времето ще е предимно слънчево и почти тихо, сутринта в низините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Температурите ще останат почти без промяна. В сряда ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали слабо.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Vremeto-utre-shte-bude-predimno-slunchevo-306123
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.