Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
7 месеца пробация за присвояване за 24-годишен мъж
Автор: Екип Varna24.bg 14:36 / 21.11.2011Коментари ()520
© Varna24.bg
7 месеца пробация за присвояване - това наказание наложи Варненският районен съд на 24-годишния Д. Димитров. Той бе признат за виновен в това, че на 27 октомври миналата година противозаконно присвоил чужда движима вещ - парична сума в размер на 527 лева, която владеел.

24-годишният младеж работил на трудов договор като шофьор на товарен автомобил към фирма, занимаваща се с разнос на алкохолни и безалкохолни напитки. Шофьорът изпълнявал поръчки за доставка по предварителна заявка на клиентите. Получените пари от дневния оборот, заедно със стоковите разписки, трябвало да се отчитат до 17 часа в офиса на фирмата, а след този час - да се оставят на съхранение в касата на денонощно работещ търговски обект. На посочената дата подсъдимият предал на дежурния касиер само част от получения оборот, а сумата от 527 лв. задържал за себе си. Той повече не се явил на работа във фирмата.

24-годишният Димитров е с чисто съдебно минало. Той бе осъден да изпълнява задължителните пробационни мерки при периодичност 2 пъти седмично. Наказанието бе наложено по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Нанесените в резултат на деянието имуществени щети са възстановени на собственика им. Споразумението е окончателно.


https://www.varna24.bg/novini/varna/7-meseca-probaciya-za-prisvoyavane-za-24-godishen-muzh-306559
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.